SE
Seda Güneş 🇹🇷
2026/4/22 02:31:25
Ben de tam zamanlı trader oldum ve kesinlikle doğru broker seçiminin önemli olduğunu düşünüyorum. Benim deneyimime göre, Pepperstone ile çalışmak çok faydalı oldu. Düşük spreadler ve hızlı işlem süreleri sayesinde kısa vadeli ticaret stratejilerimde başarılı oldum. Ayrıca, topluluklarına katılmak ve diğer traderlarla fikir alışverişinde bulunmak da çok yardımcı oldu.
FA
Fatma Çelik 🇹🇷
Tam zamanlı trader olmayı düşünüyorsanız, bunun sadece kazanç değil, aynı zamanda büyük bir belirsizlik getirdiğini de unutmamalısınız. Ben IG ile çalıştım ve başlangıçta iyi kazançlar elde ettim ama sonrasında piyasa hareketleri beni zor durumda bıraktı. Özellikle duygusal dayanıklılığı geliştirmek zor bir süreç. Kayıplardan sonra nasıl geri döneceğinizi bilmek çok önemli.
WI
William Anderson 🇺🇸
Tam zamanlı trading bence herkes için uygun değil. Çok dikkatli olmalısınız. Ben Exness ile çalıştım ama tam zamanlı geçiş yapmadan önce piyasa analizlerine daha fazla zaman ayırmam gerektiğini fark ettim. Duygusal olarak bu işin üstesinden gelmek için bir mentor ile çalışmak benim için oldukça faydalı oldu. Strateji oluşturmak zaman alıyor, sabırlı olun.
JA
James Brown 🇬🇧
Bir süredir tam zamanlı trader olarak çalışıyorum ve bana göre OANDA gerçekten iyi bir broker. Farklı araçlar ve analiz imkanları sunuyor. Stratejilerimi geliştirirken para yönetimi konusuna dikkat ettim. Her zaman risk yönetimini öncelikli hale getirdim ve bu, kayıplarımı minimize etti. Duygusal olarak da daha güçlü hissediyorum.
CA
Caner Bulut 🇹🇷
Tam zamanlı trading pek çok kişi için harika bir fırsat olabilir ama dikkatli olunmalı. Ben XM ile çalışıyorum ama çok fazla kayıp yaşadım. Piyasa bazen beklenmedik olabiliyor. Duygusal bunalımlara kapılmamak için günlük ritminizi oluşturmak ve belirli bir çalışma saatine sadık kalmak çok önemli. Herkes için uygun değil, bunu unutmayın.
TA
Taha Şen 🇹🇷
Tam zamanlı trader olmayı düşünüyorsanız, Forex piyasasında doğru broker seçimi çok kritik. Benim favorim FxPro, çünkü sundukları eğitim kaynakları çok faydalı. Yeni stratejiler denemek için yeterli bilgiye sahip olmak, başarılı olmak için çok önemli. Başlangıçta kayıplar yaşadım ama her kayıptan ders alarak ilerledim. Duygusal dayanıklılığı geliştirmek için meditasyon yapıyorum, gerçekten işe yarıyor.