General Discussion

eToro copy trading ile gerçekten kazanan var mı?

E
Emma Smith 🇬🇧
2026/4/20 17:31:33

Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda eToro'nun copy trading özelliği hakkında çok şey duyuyorum ve açıkçası merak ediyorum. Gerçekten kazanan var mı? Kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 6 aydır eToro'dayım ve birkaç trader'ı kopyalamaya başladım. İlk başta işler, tahmin ettiğim kadar iyi gitmedi. Kopyaladığım bazı trader'lar kısa süre içinde büyük kayıplar yaşadı ve ben de bu kayıpları yaşadım. Ancak, son zamanlarda birkaç iyi trader buldum ve onların stratejilerini takip ederek kazanç sağlamaya başladım. Yine de, kopyaladığım trader'ların performansı çok dalgalı. Sizin deneyimlerinizi merak ediyorum. Copy trading gerçekten kazançlı mı, yoksa daha çok kayıp mı? Sizler de eToro'da kopya işlem yapan trader'ların performansını nasıl buluyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!

Replies (7)

AS
asdsad 🌐

eToro'da copy trading gerçekten işe yarıyor! Ben de yaklaşık bir yıldır bu platformdayım ve takip ettiğim trader sayesinde %30'dan fazla kazanç elde ettim. Kopyaladığım yatırımcı, risk yönetimi konusunda çok iyi ve bu da beni korudu. Hatta birkaç ay önce büyük bir piyasa çöküşünde bile kayıplarımı minimize edebildim. Eğer doğru trader'ları bulursanız, gerçekten kazanmak mümkün.

AD
adsaddas adadsads 🌐

Açıkçası eToro'dan pek memnun kalmadım. Copy trading ile denediğim trader'ların çoğu çok dalgalıydı ve yüksek risk alıyorlardı. Ben de bu yüzden kaybettim. Sonuçta, kazanç elde etmek için biraz da şans gerekiyor. Ben artık daha güvenilir broker olan IG'de kendi stratejilerimi uygulamaya başladım. En azından kayıplarımı kontrol altında tutabiliyorum.

AY
Ayşe Demir 🇹🇷

Benim görüşüm biraz daha tarafsız. eToro'da kopya işlem yapmaya başladım ama kazançlarım beklediğim kadar büyük değil. Belki de kopyaladığım trader'lar iyi değildi, kim bilir? Ama FXTM ile kendi başıma işlem yaparak daha tutarlı sonuçlar aldım. Copy trading'le ilgili riskleri iyi anlamak lazım, her zaman kazanç sağlamayabilirsiniz.

OL
Oliver Wilson 🇺🇸

Copy trading benim için bir kurtuluş oldu! eToro'da kopyaladığım trader, her ay kar yapmaya devam ediyor. Geçen ay %20 kazanç sağladım! Ancak, riskleri de göz önünde bulundurmak lazım. Kopyaladığım trader'ı düzenli takip ediyorum. Yine de, her yatırım gibi burada da kaybetme ihtimalim olduğunu biliyorum. Ama şu an işlerin iyi gittiğini söyleyebilirim.

MI
Michael Williams 🇺🇸

Ben eToro'da copy trading yapmadım ama bu konuyu çok araştırdım. Sonuç olarak, risklerin fazla olduğunu düşündüm. Kendi stratejimle Vantage'de işlem yapmaya başladım ve sonuçlarımı daha iyi kontrol edebiliyorum. Kopya işlem yaparken kayıplarınızı başkalarının kararlarına emanet ediyorsunuz ve bu bana pek makul gelmiyor.

EC
Ece Doğan 🇹🇷

Copy trading ile ilgili birçok olumlu ve olumsuz yorum okudum, ama kendi deneyimim çok farklı. eToro'da birkaç trader'ı kopyaladım ama çok fazla değişken var. Bazen kazandırıyor, bazen kaybettiriyor. Ancak, bu süreçte öğrendiğim şey, sadece kopyalamakla kalmayıp kendi stratejimi de geliştirmem gerektiği. OANDA ile işlem yapmaya başladım ve orada daha fazla kontrol sahibi olabiliyorum.

HA
Harper Thompson 🇬🇧

Son zamanlarda eToro'da kazanç sağlamaya başladım! Copy trading sayesinde birkaç iyi trader buldum ve onların stratejilerini takip ederek %15 kazanç elde ettim. Ancak, kopyaladığım bazı trader'lar çok riskliydiler ve kayıplarımı artırdılar. Ama doğru kişiyi bulduğunuzda gerçekten iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Benim deneyimim genelde olumlu ama dikkatli olmakta fayda var.