General Discussion

En düşük spread sunan broker önerir misiniz?

O
Onur Erdem 🇬🇧
18/04/2026 07:14:13

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda forex piyasasında daha fazla kazanç elde etmek için düşük spread sunan brokerlar arıyorum. Aralarında seçim yapmak her zaman kolay olmuyor. Bildiğiniz gibi, düşük spreadler özellikle kısa vadeli işlemler yapanlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Ancak, sadece spreadlere bakarak broker seçmemek gerektiğini de biliyorum. Güvenilirlik, müşteri hizmetleri ve işlem hızları gibi diğer faktörler de önemli.

Düşük spread sunan brokerlarla ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Hangi brokerları denediniz ve hangileriyle iyi deneyimler yaşadınız? Spread oranları dışında başka hangi avantajları var? Ayrıca, güvenilirlik açısından da tavsiyelerde bulunmanızı isterim. Teşekkürler!

Replies (5)

ME
Mehmet Kaya 🇺🇸

Merhaba! Ben Tickmill ile işlem yapıyorum ve düşük spreadleriyle gerçekten memnunum. Genellikle EUR/USD için 0.1 pip'e kadar düşebiliyor. Ayrıca, yürütme hızları da oldukça iyi. Tavsiye ederim!

AH
Ahmet Yılmaz 🇹🇷

Daha önce IC Markets kullanmıştım ama her zaman düşük spread sunamıyorlar. Özellikle yoğun piyasa saatlerinde spreadslerin genişlemesi benim için sıkıntı olmuştu. Düşük spread ararken dikkatli olmak lazım.

CA
Caner Bulut 🇹🇷

Benim önerim Exness. Spreadleri oldukça rekabetçi ve müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor. Ancak, bazı kullanıcılar için çekim ücretleri sorun olabilir, buna dikkat etmekte fayda var.

BU
Burak Şahin 🇹🇷

FP Markets ile çalıştım ve spread oranları genelde makul seviyelerdeydi. Ama bazen işlem saatinde spreadlerin beklenmedik şekilde genişlediğini gördüm. Yine de, genel olarak fena değil.

AY
Ayşe Demir 🇹🇷

Aynı soruyu sormak için buraya geldim. Farklı brokerlar hakkında çok şey duyuyorum ama hangi brokerın daha iyi olduğunu bulmak zor. Düşük spread sunan güvenilir bir broker bulmak istiyorum, belki daha fazla öneri alabilirim.