EL
Elijah Harris 🇺🇸
21/4/2026, 4:01:31
Ben de bu stratejiyi denedim ve oldukça başarılı oldum. Özellikle eToro'da işlem yaparken, sıkışma dönemlerinde çok iyi sonuçlar aldım. Geçen hafta 5 işlem açtım ve 4’ünü kazandım. Bu stratejinin bana göre en iyi yanı, hangi yönde hareket edeceğini tahmin etme şansının artması. Arkadaşlar, denemekten çekinmeyin!
BU
Burak Şahin 🇹🇷
Bollinger Band squeeze benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Vantage'da denedim ama çoğu zaman kayıplarımı artırdı. Sıkışma dönemlerinde fiyatın yönü konusunda doğru tahminler yapmak zor. Belki de bu strateji bazılarına uygun ama benim için tamamen yetersiz kaldı. Daha farklı yaklaşımlara yönelmeyi düşünüyorum.
TA
Taha Şen 🇹🇷
Bu stratejiye dair kararsızım. FBS üzerinden birkaç deneme yaptım ama sonuçlarım karışık. Sıkışmanın ardından gelen hareketler beni heyecanlandırıyor ama ne zaman işlem açsam tam tersi oluyor. Belki de benim uygulama şeklim yanlış, ama yine de stratejinin potansiyelini görüyorum. Birkaç farklı zaman diliminde denemeye devam edeceğim.
YU
Yusuf Avcı 🇬🇧
Merhaba! Ben Pepperstone ile Bollinger Band squeeze stratejisini denedim ve gerçekten etkili buldum. Özellikle D1 zaman diliminde yaptığım işlemler başarılı oldu. 2 hafta içinde %15 kazanç sağladım. Daha önce denemediyseniz, mutlaka göz atın derim. Bu stratejiyi kullanırken risk yönetimini unutmayın!
AS
asdsad 🌐
Benim için Bollinger Band squeeze stratejisi hayal kırıklığı yarattı. XM'de denedim ama çoğu zaman piyasada yanlış yönlendim. Fiyatlar sıkıştığında bir yön tahmin etmek çok zor hale geliyor. Belki de daha fazla analiz yapmam gerekti ama sonuç olarak pek kazanç elde edemedim.
FA
Fatma Çelik 🇹🇷
Bollinger Band squeeze ile ilgili bazı ilginç gözlemlerim var. FXTM'de teste tabi tuttum ve bazı kazançlar elde ettim. Ancak, sıkışmanın ardından gelen hareketlerin her zaman güvenilir olmadığını düşünüyorum. Ama yine de denemeye değer! Belki de bu stratejiyle daha fazla deneyim kazanmalıyım.
OL
Oliver Wilson 🇺🇸
Bu strateji ile kazanç sağlamak mümkün! HFM brokerında birkaç işlem yaptım ve gerçekten iyi sonuçlar aldım. Sıkışma dönemlerinde piyasaların yönü genellikle belirginleşiyor. Özellikle eğitim videoları izleyerek stratejimde daha fazla ustalaştım. Eğer bu stratejiyle ilgileniyorsanız, mutlaka denemelisiniz!