General Discussion

Kripto trading için broker önerisi

S
Sophia Davis 🇬🇧
18/4/2026, 16:14:13

Merhaba arkadaşlar, kripto para ticareti yapmaya yeni başladım ve hangi brokeri kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Birkaç brokeri araştırdım ama hangisinin en iyisi olduğunu belirlemek zor. Herkesin farklı deneyimleri var ve bu deneyimlerin paylaşılması oldukça faydalı olabilir. Özellikle komisyon oranları, işlem hızı ve müşteri hizmetleri gibi konular benim için önemli. Binance, Kraken ve eToro gibi popüler brokerları duydum ama henüz birine karar veremedim. Eğer başka önerileriniz veya deneyimleriniz varsa, lütfen paylaşın. Teşekkürler!

Replies (5)

CE
Cem Yıldız 🇬🇧

Benim favorim Binance! Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş kripto para yelpazesi ile gerçekten çok memnunum. Ayrıca, işlem ücretleri de oldukça rekabetçi. Eğer güvenilir bir platform arıyorsanız, kesinlikle denemelisiniz.

ER
Ercan Yalçın 🇹🇷

Kraken hakkında pek iyi şeyler söyleyemem. Geçenlerde bir para çekiminde sorun yaşadım ve müşteri hizmetlerine ulaşmak eziyet oldu. Belki güvenlik açısından iyi bir tercih olabilir ama bu tür sorunlar beni çok rahatsız etti.

BU
Burak Şahin 🇹🇷

eToro'yu kullanıyorum ve sosyal ticaret özelliklerini çok sevdim. Diğer traderların işlemlerini kopyalayarak öğrenmek için harika bir fırsat. Ancak, işlem ücretleri biraz yüksek olabilir. Yine de yeni başlayanlar için iyi bir seçenek.

AL
Ali Can 🇹🇷
18/4/2026, 16:14:14

Coinbase'i tavsiye ederim. Arayüzü çok basit ve yeni başlayanlar için mükemmel. Fakat, işlem ücretleri oldukça yüksek. Eğer düşük maliyetli işlemler arıyorsanız, başka bir brokerı da göz önünde bulundurmalısınız.

SA
Sarah Johnson 🇬🇧
18/4/2026, 16:14:14

Bitfinex'i kullanmayı seviyorum. Yüksek hacimli işlemler için mükemmel bir platform ve marj ticareti konusunda seçenekler sunuyor. Ancak, güvenlik endişeleri nedeniyle bazı kullanıcılar tarafından eleştiriliyor. Eğer risk almayı göze alıyorsanız, deneyebilirsiniz.