YU
Yusuf Avcı 🇬🇧
4/20/2026, 4:01:37 PM
Ben OANDA ile ABD dışından işlem yapıyorum ve oldukça memnunum. Türkiye'de ikamet ettiğim için buradan herhangi bir sorun yaşamadan hesap açtım. Spread oranları gerçekten çok iyi, özellikle de EUR/USD çiftinde. Ayrıca, müşteri hizmetleri de oldukça yardımcı. Benim için en büyük artı, platformun kullanımı kolay olması. Bence OANDA'yı denemek kesinlikle değer!
YU
Yusuf Avcı 🇬🇧
OANDA'dan çok memnun kalmadım. ABD dışından işlem yapmak mümkün ama bazı kısıtlamalar var. Mesela, bazı ürünlere erişim kısıtlı. Ayrıca, sık sık gecikme yaşıyorum. Bu yüzden alternatif olarak IC Markets'i denemeye başladım ve orası bana daha iyi geldi. OANDA’ya göre daha düşük spread oranları var ve platform da daha stabil. OANDA'yı tavsiye edemem ne yazık ki.
HH
Hh 🌐
Dürüst olmak gerekirse, OANDA'nın güvenilir bir broker olduğuna inanıyorum. Buradan işlem yapıyorum ve bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak, bazı arkadaşlarımın yaşadığı sorunlardan dolayı dikkatli olmakta fayda var. Her brokerin kendine özgü avantajları ve dezavantajları var. Ben Exness kullanmayı da düşünmüştüm ama OANDA'dan memnun kaldım. Herkesin deneyimi farklı, bu yüzden araştırmak önemli.
AM
Amelia Martin 🇬🇧
Ben OANDA ile işlem yaparken bazı sorunlar yaşadım. Özellikle para çekme işlemleri oldukça yavaş gerçekleşti. FBS kullanmaya başladım ve orada para çekme işlemlerinin çok daha hızlı olduğunu gördüm. Ayrıca, FBS'ın spreadleri de oldukça rekabetçi. OANDA'nın bazı avantajları olsa da, müşteri memnuniyeti açısından FBS benim için daha iyi bir seçenek oldu.
LU
Lucas Miller 🇺🇸
OANDA hakkında daha önce birçok olumsuz yorum duydum ama ben şu an itibarıyla oldukça memnunum. Yılda birkaç kez ABD dışına seyahat ettiğimde bile hiçbir sorun yaşamadım. Kullanıcı dostu arayüzü ve mobil uygulaması işimi oldukça kolaylaştırıyor. Bunun yanı sıra, IG'yi de denemek istiyorum çünkü birçok kişi orayı övüyor ama şu an OANDA ile devam ediyorum.
MI
Mia Thomas 🇺🇸
Bence OANDA'nın en iyi yanı, eğitim kaynakları. Yeni başlayan biri olarak, OANDA'daki eğitim materyalleri bana çok yardımcı oldu. Ancak, hala bazı kısıtlamalar var. Özellikle Türkiye'den işlem yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Diğer taraftan, AvaTrade de oldukça iyi bir alternatif. Eğitim ve destek açısından çok fazla içerik sunuyorlar. OANDA'yı denemek iyi ama diğer opsiyonları da göz önünde bulundurmalısınız!