ER
Ercan Yalçın 🇹🇷
4/18/2026, 11:44:14 PM
Merhaba, ben de İslami hesap seçeneklerini kullanıyorum ve XM'den oldukça memnunum. Swap yok ama spread oranları benim için kabul edilebilir seviyede. İşlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve en önemlisi, dini inançlarıma uygun bir şekilde ticaret yapabiliyorum. Diğer brokerlerle kıyasladığımda, hizmet kalitesi de oldukça iyi. Tavsiye ederim!
AD
adsaddas adadsads 🌐
Ben FXTM'de İslami hesap açtım ama çok memnun kalmadım. Spread oranları beklediğimden çok daha yüksekti ve bu benim kârımı etkiledi. Ayrıca, müşteri hizmetleri konusunda da gecikmeler yaşadım. İslami hesapların bu kadar sorunlu olacağını tahmin etmemiştim. Diğer brokerlara geçmeyi düşünüyorum.
SA
Sarah Johnson 🇬🇧
Benim için İslami hesaplar alternatif bir seçenek. Ancak, her brokerin sunduğu İslami hesapların aynı özelliklere sahip olmadığını unutmamak gerekiyor. Bu yüzden, dikkatli bir araştırma yapmak şart. Örneğin, IC Markets’ın İslami hesapları hakkında olumlu yorumlar duydum ama kendi deneyimim yok. Belki denemek gerekebilir.
OL
Oliver Wilson 🇺🇸
İslami hesaplar hakkında daha fazla bilgi arıyorsanız, InstaForex'i de göz önünde bulundurmalısınız. Onların İslami hesapları çoğu zaman rekabetçi spreadlere sahip. Ben birkaç aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca, bu hesaplarla işlem yapmak, dini yükümlülüklerimi yerine getirmeme de yardımcı oluyor.
ME
Mehmet Kaya 🇺🇸
İslami hesapların ne kadar iyi olduğunu brokerden brokera değişiyor. Ben de birkaç farklı broker denedim ama çoğunda ya spread çok yüksekti ya da işlem koşulları çok sınırlıydı. FXPro ve HotForex gibi brokerlerdeki İslami hesapları denedim ama sonuç pek tatmin edici olmadı. Dikkatli olunmalı, çok fazla araştırma şart.