YU
Yusuf Avcı 🇬🇧
20/4/2026، 6:32:40 ص
Ben de Exness kullanıyorum ve sınırsız kaldıraç ile işlem yapmanın avantajlarını çok fazla yaşıyorum. Özellikle küçük hesaplarla büyük pozisyonlar açmak, kısa sürede ciddi kazançlar elde etmemi sağladı. Sonuçta, doğru strateji ile yönetildiğinde yüksek kaldıraç gerçekten işe yarıyor. Riskleri de göz önünde bulundurmak gerek tabii ki ama ben kendi deneyimlerimden oldukça memnunum.
DA
David Chen 🇺🇸
Exness'in sınırsız kaldıraç avantajı bazen bir yıkıma dönüşebiliyor. Geçen ay, yüksek kaldıraçla açtığım pozisyonlar aniden ters döndü ve tüm paramı kaybettim. Kaldıraç kullanırken kesinlikle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Daha yönetilebilir bir kaldıraç ile işlem yapmanın benim için daha iyi bir seçenek olduğunu anladım. Daha temkinli brokerlardan biri olan OANDA ile devam ediyorum.
AL
Ali Can 🇹🇷
Sınırsız kaldıraç benim için çok riskli ama aynı zamanda cazip. Bazen büyük kazançlar kazanmak için büyük riskler almak gerekiyordu. Ancak, kaybettiğim günlerde bu kaldıraç miktarının ne kadar zararlı olabileceğini hissettim. Şu anda Pepperstone kullanıyorum ve burada daha makul kaldıraç oranları sunuluyor. Bence daha az risk almak için iyi bir yol.
AD
adsaddas adadsads 🌐
Exness ile olan deneyimim oldukça olumlu. Kaldıraç seçeneği, küçük başlangıç sermayeleri ile büyük pozisyonlar almama olanak sağladı. Geçen yıl birkaç iyi ticaret yaptım ve bu kaldıraç sayesinde yüksek kazançlar elde ettim. Riskleri biliyorum ama bunu yönetmek benim elimde. Başka bir broker olan IG ile de denemeler yapmak istiyorum ama şu anda Exness'den memnunum.
SO
Sophia Davis 🇬🇧
Sınırsız kaldıraç konusunda düşüncelerim karışık. Kısa vadeli işlemler için gerçekten işe yarayabiliyor ama uzun vadede sürdürülebilir değil. XM ile denemelerim oldu ve orada daha tutarlı bir strateji geliştirmeyi başardım. Kaldıraç konusunda daha temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum, riskleri iyi değerlendirmek şart.
AY
Ayşe Demir 🇹🇷
Exness'de sınırsız kaldıraç kullanmak, bana oldukça büyük kayıplar yaşattı. Birkaç kez piyasa hareketlerine kapıldım ve tüm sermayemi kaybettim. Artık daha az kaldıraç sunan bir broker olan FXTM'yi tercih ediyorum. Burada daha kontrollü bir şekilde işlem yapabiliyorum ve kayıplarımı minimize etmek için daha iyi fırsatlar buluyorum.
MI
Mia Thomas 🇺🇸
Ben de Exness ile işlem yapıyorum ve sınırsız kaldıraç konusunu göz ardı edemem. Başlangıçta korkutucuydu ama kazançlarımı artırdım. Ancak, dikkatli olmak önemli; kayıp yaşadığımda çok fazla üzülmemek için risk yönetimi yapmaya özen gösteriyorum. HFM gibi başka brokerları da denemek istiyorum ama şu anda Exness ile memnunum.